Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informeză că ieri, 01.03.2016, a fost emis ordinul de ministru pentru aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier naţional a suprafaţei pe amprenta căreia va fi realizat obiectivul „Autostrada Transilvania, sector 3A, Cluj Vest Gilău - Mihăieşti, între km 4+650 - km 5+550", beneficiar statul român.

Terenul face parte din fondul forestier naţional, este proprietate publică  a statului, aflat în administrarea Ministerului Transporturilor, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - SA, fiind dobândit în condiţiile Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, cu modificările şi completările ulterioare, fiind amplasat pe raza Ocolului Silvic Gilău din cadrul Direcţiei Silvice Cluj.

Scoaterea definitivă din fondul forestier naţional a terenului menționat se face cu defrişarea vegetaţiei forestiere.

Sectorul 3A, Cluj Vest Gilău - Mihăieşti, între km 4+650 - km 5+550 face parte din tronsonul de autostradă 3A1 (km 0+000 – km 8+700), Gilău – Nădășelu, în acest moment progresul fizic fiind de 68.42%.

CNADNR SA