---

You are here

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunţă participanţii la trafic că, începând de astăzi (10.02.2015), ora 17:00, pe sectorul DN 57 km 65+600, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe ½ din cale cu restricţie de gabarit de înălţime de maxim 4 m, din cauza instalaţiei provizorii de transport a energiei electrice, amplasată în zona drumului de către CEZ Distribuţie Craiova, administratorul reţelei.

Precizăm că în zona menționată mai sus, respectiv între localităţile Sviniţa (judeţul Mehedinţi) şi Berzasca (judeţul Caraş - Severin), a fost închisă circulaţia începând cu data de 16.01.2016, din cauza căderilor de pietre. În această perioadă, de pe partea carosabilă a fost dislocată o cantitate de 13.700 mc de material pietros. Pe măsură ce lucrările au înaintat, au fost identificate unele blocuri de piatră de dimensiuni foarte mari având aproximativ 100 metri cubi, care, în zilele de 3 februarie 2016 şi 8 februarie 2016, au fost fragmentate în urma unor operaţiuni de detonare şi fărâmiţarea acestora prin acţiuni mecanice.

Ca urmare a acestor operaţiuni, a fost posibil ca, începând cu 10 februarie, circulaţia să fie deschisă parţial, pe jumătate de cale. În continuare, în zonă se desfăşoară lucrări de fărâmiţare a materialului pietros şi de degajare a acestuia de pe carosabil, în vederea deschiderii în totalitate a circulaţiei rutiere, în condiţii normale de trafic şi siguranţă rutieră.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro .

 

CNADNR SA