---

You are here

Lucrările de întreținere a căilor de rulare pe podul de la Cernavodă au fost finalizate, circulația desfășurându-se în condiții optime, fără restricții.

În schimb, pe podul de la Fetești lucrările se prelungesc până  săptămâna viitoare, în funcție și de condițiile meteorologice. Precizăm că lucrările se vor executa de luni până joi, iar în weekend circulația se va desfășura fără restricții.

Având în vedere scăderea valorilor de trafic, aceste lucrări vor fi executate pe timp de zi, iar circulația rutieră se va desfășură pe o bandă pe sens, pe sectoarele respective de drum.

Reaminitim că inițial aceste lucrări erau programate în luna iulie, dar ele au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival.

Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zona să înteleaga importanța efectuării acestor lucrări și să respecte semnalizările rutiere temporare.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.