---

You are here

Circulația rutieră a fost restricționată pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone pe DN 28  pe sectorul cuprins între localitățile Tomești - Răducăneni – Albița (județele Iași și Vaslui), între km 83+000 și km141+000.   

Măsura a fost luată pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave și crearea de blocaje în traficul rutier, ca urmare a  ninsorilor abundente.  

Pe acest sector drumarii de la DRDP Iași acționează  pentru restabilirea circulației cu 2 utilaje tip Unimog și 2 autobasculante echipate cu lamă și răspânditor.  

Circulația în zonă se desfășoară  în condiții de iarnă iar pe fondul căderilor consistente de precipitații iar DRDP Iași face eforturi pentru asigurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Ridicarea restricției este condiționată însă de evoluția situației meteo și a parametrilor din trafic.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.