---

You are here

Sâmbătă, 06 noiembrie 2021, Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, alături de Cristian Pistol, Director General al CNAIR, au verificat activitatea pe tronsonul 2 al primului drum expres din România, Craiova - Pitești.

Ambii oficiali au constatat o bună mobilizare, atât a constructorului, cât și a consultantului.

Văd că vremea ține cu noi și sper să continuați cu același aplomb lucrările, astfel încât toți conducătorii auto să se bucure de acest prim drum expres al rețelei de infrastructură rutieră  din România”, a declarat Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

La rândul său, Cristian Pistol, Director General al CNAIR a precizat că este mulțumit de ritmul lucrărilor. “Sunt convins că dacă și pe celelalte tronsoane se va lucra în același ritm, în anul 2024 se va putea deschide circulația integral pe cei peste 121 de km ai primului drum expres din România. Cred într-un parteneriat corect cu antreprenorii, pentru ca orice eventuală problemă să fie depășită rapid și eficient. Fermitatea și corectitudinea sunt reperele de bază în relația dintre CNAIR și partenerii companiei, fie că vorbim de antreprenori, sau pur și simplu de oamenii care folosesc rețeaua rutieră din România”, a mai declarat DG CNAIR, Cristian Pistol.

 

 

CNAIR S.A.