Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că in data de 21.04.2017, începând cu ora 05.00 a fost închis sectorul dintre km 68+000 si km 94+000, de pe DN11A. Această măsură a fost luata ca urmare a lipsei de vizibilitate cauzate de viscol si ninsoare abundenta, in scopul evitarii riscului unor evenimente rutiere majore. Sectorul închis se află între localitatea Podul Turcului (judetul Bacau) și localitatea Barlad (Judetul Vaslui). Pe acest sector de drum, utilajele de dezapezire ale CNAIR SA actioneaza pentru reluarea circulatiei, imediat ce conditiile meteo vor permite.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.