ANUNT

În contextul avertizărilor emise de ANM (cod galben şi porocaliu), Comandamentul Central de Iarnă îşi desfăşoară activitatea 24 de ore din 24.

Ţinând cont de faptul că în cadrul CCI sunt luate decizii privind planificarea, organizarea şi executarea cu operativitate a intervenţiilor pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România, s-a hotărât ca accesul reprezentanţilor mass-media pentru transmisiuni în direct să aibă loc în următoarele intervale orare:

• 07:00 - 08:00;
  • 13:00 - 14:00;
  • 18:00 - 19:00.

Pentru restul perioadelor de timp, CNAIR SA va emite comunicate de presă prin care va informa despre condiţiile de circulaţie, dar şi despre modul în care se desfăşoară activitatea de deszăpezire pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Va multumim pentru intelegere,

Cu stimă