---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Azi, 19.03.2018, ora 13:30, Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare de cod galben ce presupune precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, strat de zăpadă local consistent, polei, intensificări ale vântului în județele Timişoara, Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Bucureşti, Prahova, Călăraşi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Constanţa și Tulcea. Avertizarea intră în vigoare astăzi la ora 18,00 şi este valabilă  până mâine, 20 martie 2018 la ora 15:00.

Astfel, în funcție de severitatea fenomenelor meteorologice, există posibilitatea închiderii unor sectoare de drumuri naționale și autostrăzi în zonele afectate

Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.