---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Azi, 18.03.2018, ora 14:30, Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare de cod portocaliu ce presupune depuneri semnificative de polei în județele Ialomița, Prahova, Argeș, Giurgiu, Brăila, Dâmbovița, Teleorman, Buzău, Ilfov și Călărași. Averitzarea este valabilă până la ora 18:00.

Astfel, în funcție de severitatea fenomenelor meteorologice, există posibilitatea închiderii unor sectoare de drumuri naționale și autostrăzi în zonele afectate

Fenomenul meteo de ploaie înghețată este foarte periculos, instalându-se spontan și afectând puternic siguranța circulației rutiere.

Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.