Astăzi, 29 octombrie 2017, începând cu ora 12:30, circulația rutieră a fost închisă temporar pe DN 12C, între localitățile Gheorghieni și Lacul Roșu, în județul Harghita, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza copacilor doborâți pe carosabil de vântul puternic.

În acest moment se intervine cu autoutilaje specializate pentru degajarea carosabilului, astfel încât circulația să se poată relua în cel mai scurt timp și în condiții de maximă siguranță pentru participanții la trafic.

Din aceiasi cauza, tot in judetul Harghita a fost inchisa temporar de la ora 13.30 si circulatia pe  DN 13B, între localitățile Praid și Joseni.

Aici se intervine in acest moment cu autoutilaje specializate pentru degajarea carosabilului, astfel încât circulația să se poată relua în cel mai scurt timp și în condiții de maximă siguranță pentru participanții la trafic.

Rugăm participanții la trafic să verifice avertizarile meteo inainte de a pleca la drum si sa respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea,  acestia ar trebui să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.