Astăzi, 30 octombrie 2017, începând cu ora 11:00, circulația rutieră a fost deschisă pe DN 12C, între localitățile Gheorghieni și Lacul Roșu, şi DN 13 B între Praid și Joseni, județul Harghita, pentru toate categoriile de autovehicule.

Reamintim că din cauza copacilor doborâţi pe carosabil de vântul puternic circulaţia a fost închisă ieri, 29 octombrie 2017 pe cele două drumuri naţionale şi s-a intervenit cu autoutilaje specializate pentru degajarea carosabilului.

Rugăm participanții la trafic să verifice avertizarile meteo inainte de a pleca la drum si sa respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea,  aceştia ar trebui să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.