Comunicat de presă 02.12.2016

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că pe DN 13B, km 0+000 – 51+051, între localitățile Gheorghieni  și Praid din cauza condițiilor meteo nefavorabile, coroborat cu blocarea suprafeței carosabile de către un autotren neechipat specific sezonului rece s-a instituit măsura de restricționare a circulației  autovehiculelor cu MTMA> 7.5 tone, pentru degajarea zonei de rulare.

Rugăm participanții la trafic aă adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.