Comunicat de presă 02.12.2016

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că astăzi, 02.12.2016, începând cu ora 16.30, circulația rutieră a fost închisă pe DN 67C, km 16+000 – km 34+800, între locaitățile Novaci și Rânca.

Măsura a fost luată din cauza viscolului puternic (rafale de 80 – 90 km/h) ce determină vizibilitate foarte redusă, sub 5 metri.

Rugăm participanții la trafic aă adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.