Comunicat de presă 05.01.2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că, urmare a condițiilor meteorologice, în noaptea de 04 – 05.01.2017, la nivel național, activitatea de deszăpezire a fost susținută astfel:

DRDP București cu 97 autoutilaje și s-au raspandit 73 tone material antiderapant

DRDP Craiova cu 25 autoutilaje și s-au răspândit 106 tone material antiderapant

DRDP Timișoara cu 187 autoutilaje și s-au răspândit 1402  106 tone material antiderapant și 13,6 tone Clorură de Calciu

DRDP Cluj cu 203 autoutilaje și s-au răspândit 1176.5  tone material antiderapant și 2.5 tone Clorură de Calciu

DRDP Brașov cu 102 autoutilaje și s-au răspândit 549 tone material antiderapant

DRDP Iași cu 49 autoutilaje și s-au răspândit 79 tone material antiderapant

În total, la nivel național, s-a acționat cu 726 de autoutilaje și s-au răspândit 3385.5 tone material antiderapant și  16.1 tone Clorură de Calciu.

Menționăm că la această oră se circulă în condiții de iarnă pe drumurile naționale și autostrăzile din România, nefiind închis traficului rutier niciun sector din cauza condițiilor meteorologice.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.