Comunicat de presă 05.01.2017

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că circulația rutier a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 18, km 12+000 - 38+000, între localitățile Baia Sprie și  Mara.

Astăzi, începând cu ora 08:00, a fost instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone Aceasta a fost instituită în vederea efectuării manevrelor de curățare și lărgire a carosabilului în urma ninsorilor abundente din cursul nopții.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.