Comunicat de presă 06.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că începând cu ora 04:15 a fost închisă circulația rutieră pe DN 5, București – Giurgiu. Decizia închiderii a fost luată din cauza viscolului și a vizibilității foarte reduse.

De asemenea pe DN 5B, Ghimpați – Giurgiu, km 3+200 – km 39+600, a fost instituită restricția de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe aceste sectoare de drum se acționează în vederea restabilirii circulației cu ATB-uri cu lamă și RSP, precum și cu utilaje multifuncționale.

Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.