Comunicat de presă 11.11.2016

VO CraiovaVO Caracal

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că în cursul zilei de astăzi, 11.11.2016, Directorul General, Cătălin Homor a efectuat o vizită de inspectare a stadiului lucrărilor pe şantierele din regiunea Olteniei: "Am fost astăzi la două proiecte importante VO Caracal și Craiova Sud. Din cauza întârzierilor înregistrate de-a lungul timpului, am monitorizat mai atent aceste lucrări solicitându-i constructorului o mai mare mobilizare care să determine finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt. După două săptămâni de la ultima vizită, am constatat un progres real, dar, așa cum le cer tuturor antreprenorilor, ritmul de lucru trebuie să fie susținut și constant".

• Construcţia Variantei de ocolire Craiova - Sud

Antreprenor: Asocierea S.E.C.O.L.- Societa Edile Construzioni e Lavori S.A. & SECOL România SRL & S.E.C.O.L. S.p.A;

Lungime variantă: 6,291 km;

Stadiu fizic: 97.75%;