Comunicat de presă 12.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost deschisă circulația rutieră pe autostrada A2, București – Constanța, cu excepția sectorului Fundulea – Lehliu, pe sensul de deplasare București – Constanța, unde traficul este întrerupt pentru finalizarea inspecției cu Poliția Rutieră.

De asemenea, facem precizarea că pe sectorul Cernavodă – Constanța, pe ambele sensuri de deplasare și pe sectorul Fundulea – Lehliu, sensul de deplasare Constanța – București, traficul se desfășoară controlat, în convoi, sub supravegherea Poliției Rutiere.

Menționăm că se circulă în condiții de iarnă și este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.