Comunicat de presă 17.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că, începând cu ora 17:00, a fost închisă circulația rutieră pe următoarele sectoare de drumuri naționale:

• DN 31 – Oltenița – Mănăstirea, între km 32+000 – km 60+420,
  • DN 3 – Cuza Vodă – Chiciu, km 110+000 - km 129+600.

Decizia de închidere a fost luată din cauza viscolului și a vizibilității extrem de reduse, spre zero.

Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite și să evite deplasările în zonele afectate de codul galben de viscol și ninsori.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.