Comunicat de presă 17.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Situația informează că pe autostrada Orăştie - Sibiu circulaţia este restrictionată pe 250 m, pe banda 1 (Calea 2), sensul Sebeş - Sibiu. În prezent se circulă doar pe banda 2 (Calea 2), sensul Sebeş - Sibiu, cu restricţie de viteza 60 km/h. Zona este semnalizata corespunzător.

Această restricţie a survenit în urma identificării unei denivelări la partea carosabilă pe sectorul cuprins între  km 286+400- km 286+650, Sălişte - Sebeş. Menţionăm că această denivelare a apărut pe alt sector decât cel refăcut în regie proprie.

Pentru siguranţa participanţiilor la trafic, DRDP Brasov a decis împreună cu Brigada Poliţiei Rutiere, semnalizarea şi restricţionarea acestei zonei.

Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA au evaluat situaţia, o monitorizează permanent şi imediat ce condiţiile meteo se vor îmbunătăţii, CNAIR SA va interveni pentru a remedia situaţia