Comunicat de presă 18.01.2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că  situația drumurilor naționale și a sectoarelor de autostradă închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile, se prezintă astfel:

• A2, Drajna – Fetești, km 105+000 – km 143+400;
  • DN 3, Lehliu Gară – Chiciu, km 67+000 – km 127+000,
  • DN 41, Oltenița – Greaca, km 0+570 – 24+000,
  • DN 5B, Giurgiu – Ghimpați, km 3+200 – km 39+600.

De asemenea, pe următoarele sectoare de drumri naționale a fost instituită o restricție de tonaj, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5:

• DN 3, între localitățile Ostrov – Basarabi, km 128+000 – km 242+800;
  • DN 41, între localitățile Greaca – Daia, km 24+000 – km 64+080.

Precizăm că pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, în data de 18.01.2017 ora 11:00 –17:00, s-a acționat astfel:

• DRDP București: 119 autoutilaje și s-au răspândit 192 tone material antiderapant;
  • DRDP Craiova: 13 autoutilaje si s-au răspândit 49 tone material antiderapant și 0,1tone clorură de calciu,
  • DRDP Timișoara: 2 autoutilaje si s-au răspândit 6 tone material antiderapant,
  • DRDP Cluj: 1 autoutilaj și s-a răspândit 1 tonă material antiderapant,
  • DRDP Brașov: 8 autoutilaje și s-au răspândit 13 tone material antiderapant,
  • DRDP Iași: 6 autoutilaje și s-au răspândit 10 tone material antiderapant,
  • DRDP Constanța: 138 autoutilaje și s-au răspândit 141 tone material antiderapant.

Total general: s-a acționat cu 287 autoutilaje și s-au răspândit 412 tone material antiderapant și 0,1 tone  clorură de calciu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.