Comunicat de presă 18.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că începând cu ora 21:30 s-a deschis sectorul de drum DN 41, între localitățile Oltenița – Greaca, km 0+570 – km 24+000 și a fost instituită o restricție de circulație  pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Reamintim că, în continuare, circulația se desfășoară în condiții de iarnă și că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.