Comunicat de presă 31.12.2016

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că pe perioada codului galben de ninsori viscolite (30.12.2016, ora 8:00 – 31.12.2016, ora 8:00), la nivel național, lucrătorii de la drumuri au acționat astfel:

DRDP CONSTANȚA cu 93 autoutilaje și s-au răspândit 1339 tone material antiderapant, 7.5 tone Clorură de Calciu și 2,3 tone Soluție Atica

DRDP BUCUREȘTI cu 96 autoutilaje și s-au răspândit 597 tone material antiderapant

DRDP CRAIOVA  cu 12 autoutilaje și s-au răspândit 37 tone material antiderapant

DRDP TIMIȘOARA cu 45 autoutilaje și s-au răspândit 82 tone material antiderapant și 0,1 tone Clorură de Calciu

DRDP CLUJ cu 20 autoutilaje și s-au răspândit 88  tone material antiderapant

DRDP BRAȘOV  cu 84  autoutilaje și s-au răspândit 313 tone material antiderapant și 1,7 tone Clorură de Calciu

DRDP IAȘI cu 115 autoutilaje și s-au răspândit 631.5 tone material antiderapant

În total, la nivel național, s-a acționat cu 465 de autoutilaje și s-au răspândit 3087,5 tone material antiderapant, 9.3  tone Clorură de Calciu și 2,3 tone Soluție Atica  în intervalul 30.12.2016 ora 8.00 -31.12.2016 ora 08.00.

Menționăm că la această oră se circulă în condiții de iarnă pe drumurile naționale și autostrăzile din România, nefiind închis traficului rutier niciun sector din cauza condițiilor meteorologice.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.