Comunicat de presa 02.12.2016

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că incepand cu ora 20:15 a fost redeschis traficul rutier pe  DN 67C, km 16+000 – km 34+800, între locaitățile Novaci și Rânca.

Reiteram faptul ca măsura a fost luată din cauza viscolului puternic (rafale de 80 – 90 km/h) care a determinat vizibilitate foarte redusă, sub 5 metri.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, precizam faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.