---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 12.01.2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA aduce în atenție faptul că Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru intervalul 12 ianuarie, ora 04:00 – 13 ianuarie, ora 10:00 o informare meteorologică ce vizează intensificări ale vântului, zăpadă spulberată și polei.

Astfel, în regiunile sud-estice, sudice și centrale se vor semnala intensificări ale vântului care vor spulbera zăpada depusă.

Începând din a doua parte a zilei de joi, 12.01.2017, va ninge in general slab cantitativ în zonele de munte și local în regiunile intracarpatice. În noaptea de joi spre vineri, în vestul țării, vor fi precipitații mixte și se va produce polei.

De asemenea, precizăm că este în vigoare codul galben de vreme deosebit de rece, la nivelul întregii țări, valabil până astăzi la ora 10:00.

Menționăm că în toate zonele cu probleme CNAIR va acționa oriunde condițiile meteorologice vor impune intervenții ce constau în activitățile de deszăpezire, printre care și împrăștierea de material antideparant.

Reamintim că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.