---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 13.11.2016

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunță participanții la trafic că a fost ridicată restricţia de tonaj de 7,5 tone, impusă pe DN 17, pe sectoarele curpinse între km 116+000 – km 124+000, între limita județului Bistrița Năsăud și Poiana Stampei şi km 159+300 – km 177+000, între localitățile Iacobeni și Pojorâta. Astfel, în prezent pe acest drum naţional, circulaţia este deschisă pentru toate categoriile de vehicule.

De asemenea, precizăm că la data prezentei, activitatea de întreţinere curentă pe timp de iarnă aferentă reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi este asigurată în proporţie de 78%, prin Acorduri cadru pentru o perioadă de 4 ani şi contracte subsecvente.

În acest sens, menţionăm că activitatea de deszăpezire, pentru regiunile unde nu au fost încă semnate contracte, este asigurată cu utilaje proprii sau cu utilaje distribuite din cadrul altor Acorduri cadru semnate deja.

În ceea ce priveşte situaţia stocurilor cu materiale care se folosesc în activitatea de prevenire şi combatere a înzepezirii, menţionăm că materialele aflate astăzi în stocul companiei pot fi folosite pentru a asigura împrăştierea materialului antiderapant în următoarea perioadă.

Referitor la judeţele aflate sub incidenţa Codului Portocaliu, precizăm că acestea au contracte de deszăpezire semnate în proporţie de 100%. Situaţia contractelor poate fi vizualizată la următorul link:http://www.andnet.ro/sites/default/files/pagini-statice/monitorizare%20iarna%20-%202016-2020%20pentru%20CC%20MT_0.pdf

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FBhttps://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.