---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că la ora 7.00 sunt inchise circulației următoarele sectoare de drumuri naționale:  DN 2  (Urziceni - Buzău), DN 22  (Râmnicu Sărat - limita județului Brăila cu Buzău), DN 23B  (Măicănești – Ciorăști), DN 2B  (Spătaru – Buzău), DN 2C  (Costești - limita județului Ialomița cu Buzău), DN 2N  (Bogza - Dumbrăveni), DN 5B  (Giurgiu – Ghimpați).

De asemenea este închis traficului rutier și pe sectorul de autostradă A2  (București - Drajna).

Atenționăm participanții la trafic că în funcție de evoluția fenomenelor meteorologice este posibil ca și alte sectoare de drumuri naționale și autostrăzi să fie închise circulației.

La această oră tot personalul disponibil, precum și utilajele din dotare acționează pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi afectată de fenomenele meteorologice.

Menționăm că redeschiderea traficului va fi anunțată printr-un comunicat al CNADNR SA.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. Reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro, la link-ul http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp.

CNADNR SA