---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Conform programului de lucrări stabilit de către conducerea Companiei pe Autostrada A2, Tronsonul Lehliu - Drajna - Fetești se fac reparații, având în vedere degradările apărute.

Suprafața pe care au fost constatate degradările este de 1.300 mp. În perioada 29 ianuarie - 02 februarie au fost executate, în regie proprie, lucrări de plombare cu mixtură caldă pe o suprafață de 720 mp.

În prezent se acționează cu un efectiv de 45 angajați ai CNADNR, astfel: 23 muncitori asfaltatori și 22 de utilaje specializate cu personal deservent.

Menționăm că aceste reparații ar trebui finalizate până în dimineața zilei de 05.02.2016, în funcție de condițiile meteo.

De asemenea, precizăm că orice degaradare apărută pe partea carosabilă este semnalizată corespunzător în vederea asigurării siguranței rutiere a participanțiilor la trafic.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro .

 

 

 

CNADNR SA