Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că începând astăzi (17.02.2016), ora 12:00 până la data de 28.04.2016, circulaţia rutieră pe podul de la Giurgiu, situat pe DN 5 la km 64+884, se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă de circulaţie, pe sectorul cuprins între km 64+525 – km 64+940, din cauza lucrărilor care vor fi executate pentru reabilitarea podului.

Pe sectorul de drum cuprins între km 63+600 – km 64+940 vor fi instituite restricţii de viteză, astfel:

• 30 km/h pe sectoarele cuprinse între km 63+600 – km 64+525, respectiv km 64+852 – km 64+940;
  • 10 km/h pe sectorul cuprins între km 64+525 – km 64+852.

În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto, ca pentru trecerea în Republica Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:

• Calafat (rutier);
  • Bechet (trecere cu bacul);
  • Zimnicea (trecere cu bacul);
  • Călărași (trecere cu bacul);
  • Negru Vodă (rutier);
  • Vama Veche (rutier).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro .

CNADNR SA