---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că din cauza ninsorii și a viscolului puternic, vizibilitatea pe drumurile naționale DN 24A, km 30+000 – km 99+000, între localitățile Murgeni – Berezeni – Huși și pe DN 26, km 81+000 – km 92+000, între localitățile Blăgești - Murgeni, este redusă. Astfel, CNADNR SA, împreună cu Poliția Rutieră, a dispus închiderea circulației pe aceste sectoare de drum, pentru siguranța participanților la trafic.

Menționăm că redeschiderea traficului va fi anunțată printr-un comunicat ulterior al CNADNR SA.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituite.

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. Reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe paginile de web, Facebook si Twitter ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro, https://www.facebook.com/cnadnr/, @CNADNR și link-ul http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp.

CNADNR SA