---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Marți, 05 mai 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului PROIECTARE ȘI EXECUȚIE „Legătura Centura Oradea (Girație Calea Sântandrei) - Autostrada A3 (Biharia)".

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanți:

  1. SC CONSTRUCTII ERBASU—VAHOSTAV-SK A.S.
  2. SC DRUM ASFALT – SC TRAMECO SA
  3. RIZZANI de ECCHER SpA
  4. STRABAG SRL

Valoarea estimată a proiectului este de 546.398.173 Lei, fără TVA.

Proiectul drumului de legătură are o lungime de 18,96 km, 12 poduri noi și pasaje (inclusiv peste Crișul Repede și peste șoseaua Borșului), dar și 3 noduri rutiere. Acesta urmează să facă legătura dintre Centură și autostradă, din zona sensului giratoriu cu Calea Sântandrei spre Sântandrei – Borș – Biharia.

Durata contractului este 48 luni. Durata contractului de lucrări poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câștigător.

Tot marți, 05 mai 2020, a avut loc și depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE ȘI PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE pentru DRUM EXPRES PITEȘTI – BRAȘOV, Sector: Pitești (A1 Centura Pitești) – Mioveni (Centura Sud)".

Până la termenul limită de depunere a ofertelor a fost înregistrată o singură ofertă de către SC SEARCH CORPORATION SRL.

Valoarea estimată a proiectului este de 3.541.915,20 Lei, fără TVA.

Comisiile de Evaluare vor analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.