Directorul General al CNAIR SA, Stefan Ionita, impreuna cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc au fost prezenti astazi in judetul Vaslui, pentru a verifica la fata locului modul in care se desfasoara actiunile de deszapezire.

CNAIR SA,  prin DRDP Iasi a intervenit in judetele din Moldova cu 137 de utilaje, pentru a debloca situatia creeata de viscol si de ninsorile abundente din ultimele doua zile. Pentru a asigura conditiile necesare deplasarii pe drumurile nationale  din zona, DRDP Iasi a folosit peste 600 de tone de material antiderapant. Au fost indepartate de pe carosabil mai multe obstacole, printre care copaci cazuti si un stalp de inalta tensiune, care blocau deplasarea autovehiculelor si actiunile de deszapezire.

In urma acestor interventii, majoritatea sectoarelor de drum  au fost redeschise, iar cei surprinsi de fenomenele meteorologice nefavorabile au  putut sa isi continue calatoria in siguranta. Pe intregul teritoriu al Romaniei, drumarii  de la CNAIR SA au luat masuri pentru deblocarea drumurilor nationale si au participat la actiuni de salvare a vietii si bunurilor persoanelor surprinse in trafic de ninsori si viscol.

Puteti afla amanunte privind actiunile Directiilor Regionale aflate in subordinea CNAIR SA, inclusiv pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.