Compania Națională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că a fost redeschisa circulatia pe DN 24A, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Murgeni si Falciu (km 30+000- km 50+000).

Precizăm că în acest moment au mai rămas închise doua sectoare de drum:

- DN 26, pe raza judetului Vaslui, intre localitatile Oancea si Blăgeşti (km 81+138 -km 92+000) .

- DN 24D, intre localitatea Grivita, judetul Vaslui (km 9+000) si localitatea Cuca, judetul Galati(km 58+000).

Utilajele de deszapezire ale CNAIR SA sunt mobilizate pana la redeschiderea circulatiei pe toate sectoarele de drum national.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.