Compania Națională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că a fost redeschisa circulatia pe DN 24D, pe sectorul cuprins intre localitatea Grivita, judetul Vaslui (km 9+000) si localitatea Cuca, judetul Galati (km 58+000).

Precizăm că în acest moment toate drumurile nationale sunt deschise circulatiei auto, insa pe intregul sector de drum de pe DN 24D, între localitățile Grivita(km 9+000), judetul Vaslui si Vanatori (km 84+911), judetul Galati, se mentine restrictia de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Utilajele de deszapezire ale CNAIR SA sunt mobilizate pentru mentinerea circulatiei autovehiculelor, pe sectoarele de drum national pe care este necesara prezenta acestora.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.