Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că începând cu ora 23.00 a fost extins sectorul inchis circulatiei de pe DN26. In scopul evitarii riscului unor evenimente rutiere majore s-a luat decizia ca inclusiv sectorul de drum cuprins intre localitatea Vanatori (km 12+000), aflata la limita judetului Galati si localitatea vasluiana Murgeni (km81+000) sa fie inchis. Astfel circulatia autovehiculelor pe relatia Vanatori-Murgeni-Blagesti (DN26) este inchisa la aceasta ora ca urmare a ninsorii si zapezii viscolite. Pe acest sector de drum, care tranziteaza teritoriul judetelor Galati si Vaslui, utilajele de dezapezire ale CNAIR SA actioneaza pentru reluarea circulatiei, imediat ce conditiile meteo vor permite.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.