Compania Națională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că a fost redeschisa circulatia pe DN 26, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Oancea si Blagesti (km 81+138- km 92+000), ambele in judetul Vaslui.

Precizăm că în acest moment a mai rămas închis sectorul de drum de pe DN 24D cuprins intre localitatea Grivita, judetul Vaslui (km 9+000) si localitatea Cuca, judetul Galati (km 58+000). Pe sectorul de drum redeschis traficului auto pe DN 24D, între localitățile galatene Cuca si Vanatori (km 58+000- km 84+911), se mentine restrictia de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone. Utilajele de deszapezire ale CNAIR SA sunt mobilizate pana la redeschiderea circulatiei pe toate sectoarele de drum national. Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.