---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că începând cu ora 20.15 a fost impusa o restrictie de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 17, intre km 160+000 si km 172+000 (Pasul Mestecanis). Această măsură a fost luată din cauza viscolului și ninsorii abundente din zonă. Sectorul pe care s-a instituit aceasta restrictie se află între localitatea Iacobeni si localitatea Valea Putnei. Pe acest sector de drum, utilajele de dezapezire ale CNAIR SA actioneaza pentru reluarea circulatiei.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.