Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că începând cu ora 22.00 a incetat restrictia de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 73. Restrictia fusese impusa pe sectorul de drum  cuprins  intre km 92+000 si km 130+000, din cauza viscolului și ninsorii abundente. Utilajele de dezapezire ale CNAIR SA sunt in continuare prezente  in zona pentru a mentine conditiile necesare circulatiei.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.