---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că începând cu ora 21.15 a fost ridicata restrictia de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 17, intre km km160+000- km172+000 (Pasul Mestecanis). Această măsură a fost luata ca urmare a lipsei de vizibilitate cauzate de viscol si ninsoare abundenta, in scopul evitarii riscului unor evenimente rutiere majore, pe sectorul de drum cuprins intre localitatile Iacobeni si Valea Putnei, din judetul Suceava. Utilajele de dezapezire ale CNAIR SA sunt prezente in continuare in zona, pentru mentinerea conditiilor de circulatie.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.