Pasaj suprateran peste drumul de centura al municipiului Oradea in zona strazii Ciheiului, municipiul Oradea, judetul Bihor - Faza II

COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., in calitate de Beneficiar si Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor in calitate de Organism Intermediar pentru Transport, au semnat in data de 21.02.2020 Actul Aditional nr.4, la Contractul de Finantare nr. 81/20.07.2017, pentru proiectul: „Pasaj suprateran peste drumul de centura al municipiului Oradea in zona strazii Ciheiului, municipiul Oradea, judetul Bihor- Faza II”

Prin semnarea Actului Aditional nr.4 se modifica urmatoarea conditie generala importanta:

Perioada de implementare a Proiectului este de 62 luni, respectiv intre data 14.05.2015 si data 30.06.2020 la care se adauga, daca este cazul, si perioada de desfasurare a activitatilor proiectului inainte de semnarea contractului de finantare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuieilor.

Cod proiect: 111438.

Proiect cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

Date de contact:

Florin Sorin SCARLAT, Director General CNAIR SA., fax: (+4 021) 312.09.84.