---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Astăzi, 24.11.2018, în jurul orei 13:20 a fost ridicat de pe banda de urgență autoutilajul care a luat foc aseară, incident care a impus restricții de circulație pe autostradă.

La această oră s-a reluat circulatia în condiții normale pe A2, București – Constanța pe ambele sensuri de circulație.

Reamintim că aseară pe sensul de mers Constanța- București al A2, sectorul Fetești – Drajna, traficul rutier a fost restricționat pe o bandă de circulație din cauza unui autoutilaj care a luat foc pe banda de urgență. Dupa intervenția pompierilor, incendiul a fost stins, iar circulația reluată pe ambele benzi ale sensului București – Constanța si pe o bandă a sensului de mers Constanța- București.

Autobasculanta cu lamă și răspânditor care a luat foc ieri, 23.11.2018, în jurul orei 18.45, la km 192, aparține unui prestator și nu fusese preluată în nici una din bazele CNAIR.

Imagini de la intervenția de ridicare a utilajului afectat puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.