În perioada 08.05.2023 – 30.06.2023, în vederea executării lucrărilor de întreținere periodică a podului situat pe DN 1 la km 89+313 (peste râul Doftana), de pe raza localității Bănești, din jud. Prahova, se vor institui restricții de circulație, astfel:

• sensul de deplasare București – Brașov se va închide pe sectorul cuprins între  km 88+970 – km 89+400, traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului Brașov – București;
  • de asemenea, va fi restricționată intrarea autovehiculelor în DN 1 din strada Din Jos, din localitatea Bănești, accesul riveranilor către drumul național menționat urmând să se realizeze prin strada Gherghiceni.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro / Situatia Drumurilor Naționale.