În urma intervenției drumarilor de la DRDP Iași, s-au ridicat și ultimele restricții de tonaj  de pe drumurile din Moldova, astfel, circulația rutieră pe DN 28B între Botoșani și Frumușica și pe DN 29 între Botoșani și Huțani,  a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicole, fără restricții de tonaj.

Reamintim că din cauza ninsorii abundente, în cursul zilei de azi, pe aceste sectoare de drum, s-au instituit restricții de tonaj pentru autovehicolele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost instituită îndeosebi pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave și crearea de blocaje în trafic, cât și pentru a permite utilajelor DRDP Iași să intervină.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.