S-a redeschis circulația pe DN 65F !

Circulația rutieră a fost redeschisă pe DN 65F (VO Craiova Sud) între km 0+000 – km 6+400.

Astfel, la această oră, mai este închis circulației rutiere din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile un singur sector de drum național, și anume:

DN 65C între Craiova și Bălcești (județul Vâlcea), între km 5+500 și km 40+000

De asemenea, la nivelul întregii țări, directiile regionale ale CNAIR au acționat astăzi, în intervalul 24.03.2020, ora 17:00 – 25.03.2020, ora 05:00  - , astfel:

DRDP București -  36 autoutilaje si s-au raspandit 133 tone material antiderapant

DRDP Craiova - 184 autoutilaje si s-au raspandit 820 tone material antiderapant

DRDP Timișoara - 53 autoutilaje si s-au raspindit 331 tone material antiderapant

DRDP Cluj – 9 autoutilaje si s-au raspandit 24 tone material antiderapant

DRDP Brașov – 71 autoutilaje si s-au raspandit 84 tone material antiderapant

DRDP Iași -26 autoutilaje si s-au raspandit 29 tone material antiderapant

DRDP Constanța – s-a patrulat cu 36 autoutilaje.

În total, la nivelul întregii țări, drumarii de la CNAIR au acționat cu 415autoutilaje si s-au raspandit aproximativ 1421 tone material antiderapant.

Facem apel la conducătorii auto care se depasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.