---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Toate categoriile de autovehicule pot circula din nou pe DN 2F, între Bacău și Dragomirești (km 2+000-km 77+000), DN 11, între Onești și Bacău (km 132+500 – km 175+450) și DN 15D, între Piatra Neamț și Horia ( km 2+041 - km 45+325).

Reamintim că ninsorile abundente și viscolului puternic ce a dus la reducerea drastică a vizibilității, au impus anterior instituirea unor restricții de tonaj  pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe aceste sectoare de drum .

Menționăm că Regionalele  CNAIR S.A. acționează în continuare, în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță și pentru ca restricțiile de pe celelalte sectoare de drum să poată fi ridicate în cel mai scurt timp.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.