---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Toate categoriile de autovehicule pot circula din nou pe DN 24, între Solești și Iași (km 151+000 - km 127+000).

Sectorul DN 24 cuprins între Vaslui și Solești (km 127+000 – km 151+000) rămâne restricționat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Reamintim că a fost necesară impunerea temporară a unor restricții de circulație pe aceste sectoare de drum, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului puternic.  

Menționăm că Regionalele CNAIR S.A. acționează în continuare, în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță și pentru ca restricțiile de pe alte sectoare de drum să poată fi ridicate în cel mai scurt timp.

Facem în continuare apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.