În data de 20.06.2018, în intervalul orar 06:00 - 08:00, ca urmare a efectuarii unor lucrări de mentenanță ale sistemului informatic al distribuitorului de roviniete și peaje RCS-RDS, încasarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere și emiterea rovinietelor și a peajului prin SMS în reteaua RCS-RDS, va fi intreruptă.

Precizăm ca achitarea rovinietei și a peajului se poate realiza și prin intermediul portalului CNAIR SA, www.erovinieta.ro și a aplicației etarife, destinată telefoanelor mobile, prin care utilizatorii au și posibilitatea de a:

• verifica valabilitatea rovinietei;
  • verifica achitarea peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif;
  • gestiona o flotă de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului.

Informații privind ceilalți distribuitori autorizați de roviniete și peaj se gasesc pe pagina de internet a CNAIR SA la adresa: http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/cumpara-rovinieta-aici sau, după caz, la adresa: http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/cumpara-peaj-aici.

Totodată, CNAIR reamintește utilizatorilor rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești - Cernavodă) poate fi achitat până la sfârșitul zilei următoare trecerii.