Compania Națională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A anunță participanții la trafic că pe intregul sector de drum de pe DN 24D, între localitățile Grivita(km 9+000), judetul Vaslui si Vanatori (km 84+911), judetul Galati, a fost ridicata restrictia de tonaj pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Precizăm că în acest moment toate drumurile nationale si autostrazile sunt deschise circulatiei auto si au fost ridicate toate restrictiile impuse ca urmare a fenomenelor meteorologice din ultimele zile. Utilajele de CNAIR SA sunt in continuare pregatite sa intervina in teren, daca situatia o impune.

Recomandam participantilor la traficul rutier sa circule in continuare cu atentie, in special in primele ore ale zilei, din cauza riscului formarii de bruma si polei pe carosabil, cauzat de temperaturile inca scazute.

Reamintim utilizatorilor retelei de Drumuri Nationale si de Autostrazi că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.