---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Mâine, 14.09.2019, în intervalul orar 10:00-13:00, traficul de camioane va fi întrerupt pe sensul de ieșire din România, ca urmare a unei acțiuni de protest de pe teritoriul Bulgriei, orașul Ruse, privind poluarea aerului în orașul Ruse. Acțiunea de protest se va desfășura în zona sensului giratoriu care permite accesul în punctul de trecere a frontierei.

Astfel, traficul rutier se va desfășura îngreunat în zona PTF Giurgiu, drept urmare rugăm participanții la trafic să manifeste înțelegere față de situația creată și îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricției, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.