---

Eşti aici

Program audiente

Modul de înscriere pentru audienţe la conducerea C.N.A.I.R. – Central

  1. Programarea audienţelor se realizează în vederea primirii de către persoanele cu functii de conducere din cadrul CNAIR Central.
  2. Inscrierea în audienţă se face prin solicitare scrisă depusă personal la Registratura C.N.A.I.R.- S.A. (B-dul Dinicu Golescu, nr.38, Sector 1, Bucureşti, poarta A a Palatului CFR, Luni - Joi de la ora 8:00 - la ora 16:30, Vineri de la ora 8:00 - la ora 14:00), sau transmisă prin e-mail la adresa: registratura.cnair@andnet.ro;
  3. Solicitarea de înscriere în audienţă trebuie cuprindă: numele şi prenumele solicitantului, denumirea agentului economic / instituţiei / autorităţii reprezentate (numai pentru audienţă externă), date de contact, scopul audienţei.

Persoanele care au depus o cerere sunt informate telefonic sau prin email, cu cel puțin 48 de ore, cu privire la data la care vor fi primite în audiență.

ATENȚIE!

 In cazul în care solicitantul nu anunţă scopul audienţei sau nu completează solicitarea cu unul din elementele de mai sus, audienţa poate fi refuzată.

Cetățenii care solicită audiență la conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, trebuie să completeze și să transmită cererea pentru primirea în audiență. Cererea poate fi descărcată de aici: cerere tip.

Audiențele se desfășoară în fiecare zi de joi a săptămânii, între orele 14:00 și 16:00, la sediul CNAIR, din Bdul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, București - Poarta A a Palatului CFR.

Durata unei audiențe nu poate depăși 20 de minute cu excepția situațiilor deosebite.

Persoanele care au primit un răspuns în urma audienței acordate nu mai pot beneficia de încă o audiență având același subiect.